Location

Bratislavská 84/10 013 41​ Dolný Hričov
Lépjen kapcsolatba velünk
 • header-overlay

  Nagyker

  Együttműködés

  Kedves üzleti partnereink,

  olyan egyedi terméket keresnek, amely hiányzik a piacon? Pont ilyen termékeink vannak az Ön számára. Szerves trágyák, bio alom, pelletált takarmány…

  És miért működjön együtt velünk?

  Előnyünk, hogy szlovák gyártó vagyunk, ezért termékünket az Ön igényei szerint tudjuk alakítani, miközben folyamatosan betartjuk a legmagasabb követelményeket. Ugyanakkor igyekszünk folyamatosan kiegészíteni, frissíteni kínálatunkat. Ráadásul üzleti partnerünkként Ön kedvezőbb áron vásárol. Számunkra kiemelt feladat az Önnel való nagykereskedelmi együttműködés. Ezért számos lehetőséget kínálunk Önnek, hogy sikeres és hosszú távú együttműködést kezdjen velünk.

  Együttműködést kínálunk gazdálkodóknak, gazdálkodóknak, gazdálkodóknak, de nagykereskedőknek, kertészeti, tenyésztő és termesztő egyesületeknek stb. Hívjon minket a telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailben, amelyen megtalálja a kapcsolatot, és mindent megbeszélünk, ami szükséges.

  velkoobchod

  Interneten köt üzletet? Mi is! Ez azt jelenti, hogy nagyon jól megértjük Önt, és tudjuk, mire van szüksége! Mivel folyamatosan bővítjük a kínálatot, meggyőződésünk, hogy Ön és ügyfelei teljes mértékben elégedettek lesznek termékeinkkel. Mivel gyártók, de nagykereskedők is vagyunk, akárcsak Ön, tudjuk, hogy az Ön munkája megterhelő, és nagyon nehéz megbízható beszállítókat találni, de tudjuk, hogy személyes találkozással vagy telefonbeszélgetéssel minden kérdést meg tudunk oldani, ill. használhatja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

  Várjuk együttműködésünket 🙂