Location

Bratislavská 84/10 013 41​ Dolný Hričov
Lépjen kapcsolatba velünk
 • header-overlay

  Használatok

  Lasta Corp
  Lasta

  Szerves műtrágyákTermékeink használata

  Szerves trágyáink sokoldalúan felhasználhatók. Koncentrált formában felveszik a versenyt az általánosan elérhető vegyszeres műtrágyákkal, de a környezet terhelése nélkül. Ráadásul a hagyományos kémiai műtrágyákkal szemben táplálják a talajt, humuszos anyagok és nyomelemek széles skálájával látják el, így minden szükséges tápanyaggal. Ezért halljuk a termesztőket azt állítani, hogy a zöldségek és gyümölcsök sokkal jobb ízűek, miután szerves trágyával trágyázták őket.

  Már őseink is ismerték az érett juhtrágya (valamint a szarvasmarha- és tehéntrágya) tulajdonságait. A vegyszermentes trágyázás egyszerű: trágyázza a talajt ültetés előtt, de alkalmas talajelőkészítésre is. A nyugalmi időszakban a savanyú talajok pH-értékének beállítása érdekében is ajánlatos a tömeges trágyázás. Egyedi összetételével együtt pozitívan befolyásolja a talaj hosszú távú termékenységét.

  Eljárás: Virágok és évelők ültetése előtt célszerű egy nagyobb gödröt ásni, és a talajhoz megfelelő mennyiségű granulátumot keverni, majd az így előkészített gödörbe ültetni a növényeket. Ezután alaposan öntözzük meg.

  Nedves környezetben a granulátum fokozatosan feloldódik, fokozatosan felszabadítva a tápanyagokat és nyomelemeket.

  F.A.Q.Ön kérdez, mi válaszolunk 

  1. Mikor célszerű trágyázni?

  A trágyázás az egész tenyészidőszak alatt, egészen a virágzásig elvégezhető; a terméskötődés idején már alapesetben nem ajánlott a trágyázás. A talaj minőségének és termékenységének javítása érdekében a nyugalmi időszakban is ajánlott a trágyázás. Bővebben a “Használat” címszó alatt

  2. Hol rendelhetek LASTA üzemanyagot?

  Mivel ez a termék nem a mi szállítótermékünk, kérjük, a készletszintek ellenőrzéséhez lépjen kapcsolatba velünk a webes űrlapon vagy a felsorolt elérhetőségek bármelyikén keresztül.

  3. Hol lehet pelletet, műtrágyát vásárolni?

  A pelletért személyesen közvetlenül a cég dolný hričovi címén lehet átvenni. A megrendelés mennyiségétől függően egyénileg határozzuk meg a szállítást.