Location

Bratislavská 84/10 013 41​ Dolný Hričov
Lépjen kapcsolatba velünk
 • Lasta

  Cégünk szerves trágyák és állati alomanyag gyártásával foglalkozik. Minden terméket a legmodernebb technológiával, vegyszerek és tartósítószerek használata nélkül állítunk elő.

  LASTA Corp s.r.o.Szerves műtrágyák Európa szívéből

  A LASTA Corp Kft. hosszú hagyományokat követ a mezőgazdasági és automatizálási szektorból. Ezért 2017-ben a cég alapítói úgy döntöttek, hogy üzleti tevékenységüket a magas színvonalú pelletált termékek gyártásával is bővítik.

  A gyártási folyamat során a legmodernebb technológiát alkalmazzák a szerves trágyák, a tiszta szerves trágya, valamint a növényi takarmányok előállításához. Minden termék hőkezelésen esik át, így mentes minden baktériumtól, mikroorganizmustól és gyommagvaktól. Az eredmény kiváló termékek, amelyek könnyen, higiénikusan és szagtalanul kezelhetők és alkalmazhatók. Ezen kívül egyedi “termék” testreszabást is kínálunk ügyfeleinknek.

  Ing. Marcela Vancová/ ügyvezető igazgató

  organické hnojivá

  HasználatokSzerves trágyáink sokoldalúan felhasználhatók

  Koncentrált formában felveszik a versenyt az általánosan elérhető vegyszeres műtrágyákkal, de a környezet terhelése nélkül. Ráadásul a hagyományos kémiai műtrágyákkal szemben táplálják a talajt, humuszos anyagok és nyomelemek széles skálájával látják el, így minden szükséges tápanyaggal.

  Granulátumok
  Műtrágyák
  Takarmányok
  Ágyások

  Elégedett ügyfeleinkBennünk bízó cégek

  Kapcsolatba lépniHol találhat meg minket?

  Keressen hozzánk, szívesen látunk 🙂

  LASTA Corp s.r.o.
  Bratislavská 84/10 013 41​ Dolný Hričov
  +421 910 999 479
  lasta@lasta.sk